Menú festiu
Dissabtes 6, diumenge 7 i dilluns 8 de desembre
Suggeriments fora del menú
- Mini amanida de bacallà esqueixat i romesco 7,00 €
- Provolone amb herbes provençals al forn amb torradetes 10,80 €
- Croquetes de pernil ibèric (6 u.) 8,00 €
- Croquetes de gambes (6 u.) 9,00 €
- Croquetes de tinta de calamar (6 u.) 8,00 €
- Croquetes de ceps i foie (7 u.) 9,00 €
- Empanada de pernil dolç i formatge 3,50 € ( la unitat )
- Melós de vedella al vi negre amb prunes i orellanes 18,00 €
- Pernil ibèric amb pa del forn de l' Aiguadora amb tomàquet 19,50 €
- Xai ecològic de Cal Pauet ( costella i mitjana ) a la brasa 18 €
- Entrecot de vedella ecològica (500gr) d' El Salt del Colom 29 €
Primers
- Amanida de fruita natural amb vinagreta de fruits vermells
- Amanida de bacó, nous, codonyat, mató i vinagreta de mel
- Coca de cansalada i carbassa rostida, formatge de cabra i puré de castanyes al forn
- Crema de pèsols amb saltat de llagostins i festucs torrats
- Pasta farcida d' espinacs amb beixamel de tòfona i ceps
Segons
- Llobarro a la planxa amb favetes a la marinera
- Salmó al forn amb salsa de marisc i verduretes a la planxa
- Guisat de pollastre a la catalana
- Fricandó de vedella amb flambejat de xampinyons
-
( Teniu l' opció d' escollir un dels primers plats com a segon )
Postres
- Pastís Tiramisú
- Mousse de maduixes amb salsa de maracujà i albercoc
- Pastís de Ratafia
- Mousse de torró amb xocolata desfeta
- Gelats a escollir: vainilla, llimona o nata
- Fruita natural a escollir: poma, taronja o raïm
Preu del menú:
Inclou: Pa i aigua
Vins i cafès no inclosos
28,00 € IVA inclòs