Menú de Festa Major
Dissabte 4 i diumenge 5 d’ octubre
Suggeriments fora del menú
- Mini amanida de bacallà esqueixat i romesco 7,00 €
- Llagostins en tempura amb romesco 11,80 €
- Focaccia Santa Llúcia (ceba caramelitzada i formatge de cabra) 8,00 €
- Croquetes de pernil ibèric (6 u.) 8,00 €
- Croquetes de gambes (6 u.) 9,00 €
- Croquetes de tinta de calamar (6 u.) 8,00 €
- Croquetes de ceps i foie (7 u.) 9,00 €
- Pèsols negres del Berguedà guisats amb popets 9,00 €
- Empanada de pernil dolç i formatge 3,50 € ( la unitat )
- Calamars a l' andalusa 8,00 €
- Gambes a la planxa amb all i julivert 16,00 €
- Melós de vedella al vi negre amb prunes i orellanes 18,00 €
- Pernil ibèric amb pa del forn de l' Aiguadora amb tomàquet 19,50 €
- Xai ecològic de Cal Pauet ( costella i mitjana ) a la brasa 18 €
- Entrecot de vedella ecològic d' El Salt del Colom amb salsa roquefort 27 €
Primers
- Amanida de fruita natural amb vinagreta de fruits vermells
- Empedrat de llegums, bacallà esqueixat, seitons i romesco
- Amanida de figues, codonyat i mató amb vinagreta de fruits secs torrats
- Lasanya de gambes, espinacs i panses amb beixamel de ceps
- Focaccia de brandada de bacallà amb pebrot escalivat al forn i cremós de poma verda
- Crema de pèsols amb virutes de pernil ibèric a la planxa
Segons
- Salmó a la planxa amb estofat de pèsols negres amb popets
- Bacallà al forn amb favetes estofades a la marinera amb gambes
- Secret de porc ral amb salsa de formatge Urgèlia i saltat de verdures
- Melós de vedella al vi negre amb bolets, orellanes i prunes
-
( Teniu l' opció d' escollir un dels primers plats com a segon )
Postres
- Crema de iogurt de llimona amb galeta
- Gotet de mousse de maduixes
- Pastís Tiramisú
- Pastís de Ratafia
- Infusió freda de menta amb sorbet de llimona
- Gelat de torró amb salsa de xocolata desfeta
- Gelats a escollir: maracujà, gintònic, maduixa o nata
- Fruita natural a escollir: poma, taronja o pinya
Preu del menú:
Inclou: Pa i aigua
Vins i cafès no inclosos
28,00 € IVA inclòs