Menú diari

Dilluns, dijous i divendres

Primers

  • Amanida de fruits secs torrats, pinya i formatges variats amb vinagreta de mel
  • Amanida de tardor amb magrana i mandarina amb vinagreta de fruits del bosc
  • Crema de carbassa amb llavors i dauets de pa de coca
  • Lasanya de verduretes variades amb beixamel i parmesà
  • Paella d' arròs a la marinera

Segons

  • Bacallà al forn amb salsa de tomàquet casolana, all torrat i ametlla ( supl. 2 € )
  • Callos de vedella guisats amb xistorretes
  • Costella de porc cuita lentament amb salsa agredolça
  • Salmó a la planxa amb salsa de maduixes
  • Brasa: butifarra blanca, butifarra negra, xistorra, llom de porc o cansalada

Postres

  • Gotet de mousse de xocolata i préssec
  • Pastís clàssic de nata i crema cremada amb salsa de xocolata desfeta
  • Mató de cabra artesà amb mel i nous
  • Fruita: poma o mandarina
  • Coulant de xocolata casolà amb sorbet de gerds( suplement 7€ )

Preu del menú:

Inclou: Vi de la casa, aigua o casera
Cafè no inclòs

17 € IVA inclòs