Menú diari
Dilluns, dijous i divendres al migdia
Primers
- Amanida de maduixes i síndria amb vinagreta de fruits del bosc
- Amanida de formatge caramelitzat, mozzarella i codonyat amb vinagreta de fruits secs torrats
- Crema de col-i-flor i ametlla torrada amb tàperes saltejades
- Macarrons a la crema de ceps i parmesà
- Paella d' arròs a la marinera
- Foie mi-cuit casolà amb torradetes i melmelades ( suplement 6 € )
Segons
- Guisat de vedella a l' estil tradicional amb la seva picada
- Cuixa de pollastre a les herbes amb verduretes i maionesa picant
- Bacallà al forn amb salsa de tomàquet casolana, all torrat i ametlla
- Llobarro amb romesco
- Brasa: butifarra blanca, butifarra negra, xistorres, llom de porc o cansalada
- Entrecot de vedella ecològica del Salt del Colom a la graella amb salsa al pebre verd o roquefort ( supl. 11,00€ )
- Presa de porc ecològic de DPagès al pebre verd o roquefort ( supl. 7,50€ )
Postres
- Cheesecake de praliné d' avellana amb xocolata desfeta
- Pastís de nata i crema cremada amb toffee
- Mató amb mel i nous
- Maduixes amb moscatell i sorbet de llimona
- Coulant de xocolata casolà amb sorbet de gerds( suplement 5 € )
Preu del menú:
Inclou: Vi de la casa, aigua o casera
Cafè no inclòs
16 € IVA inclòs