Menú diari
Dilluns, dimecres, dijous i divendres al migdia
Primers
- Amanida de fruita d' estiu i mozzarella fresca amb vinagreta de fruita vermella
- Amanida d' arròs amb pinya i llagostins, panses i daus de pa torrat amb salsa cocktail
- Esqueixada de bacallà amb llenties, ou dur, pebrot verd i salsa romesco
- Pasta a la crema de formatge blau i nous amb parmesà ratllat
- Pizza casolana d' albergínia rostida, poma cuita i crema de ceba caramelitzada amb pipes
- Foie mi-cuit casolà amb torradetes i melmelades ( suplement 6 € )
Segons
- Costella de porc cuita lentament al forn a la mel, patates a les herbes i maionesa picant
- Llobarro amb vinagreta mediterrània ( salsa de tomàquet fresc, anxoves, oliva negra i alfàbrega )
- Vedella guisada a l' estil tradicional amb parmentier de col-i-flor
- Bacallà al forn amb salsa de tomàquet casolana, ametlla i all torrat
- Brasa: butifarra blanca, butifarra negra, xistorra, llom de porc o cansalada
- Entrecot de vedella ecològica del Salt del Colom a la graella amb salsa al pebre verd o roquefort ( supl. 11,00€ )
Postres
- Gotet de mousse de maduixes i llimona
- Pastís de torró i xocolata amb salsa caramel
- Iogurt de llimona i llet condensada amb galeta de cítrics
- Crema refrescant de meló amb sorbet de mango
- Coulant de xocolata casolà amb sorbet de gerds( suplement 5 € )
Preu del menú:
Inclou: Vi de la casa, aigua o casera
Cafè no inclòs
16 € IVA inclòs