Menú diari

Dilluns, dijous i divendres al migdia

Primers

  • Amanida de maduixes i síndria amb vinagreta de fruits del bosc
  • Amanida de formatge caramelitzat, mozzarella i codonyat amb vinagreta de fruits secs torrats
  • Crema de col-i-flor i ametlla torrada amb tàperes saltejades
  • Macarrons a la crema de ceps i parmesà
  • Paella d' arròs a la marinera
  • Foie mi-cuit casolà amb torradetes i melmelades ( suplement 6 € )

Segons

  • Guisat de vedella a l' estil tradicional amb la seva picada
  • Cuixa de pollastre a les herbes amb verduretes i maionesa picant
  • Bacallà al forn amb salsa de tomàquet casolana, all torrat i ametlla
  • Llobarro amb romesco
  • Brasa: butifarra blanca, butifarra negra, xistorres, llom de porc o cansalada
  • Entrecot de vedella ecològica del Salt del Colom a la graella amb salsa al pebre verd o roquefort ( supl. 11,00€ )
  • Presa de porc ecològic de DPagès al pebre verd o roquefort ( supl. 7,50€ )

Postres

  • Cheesecake de praliné d' avellana amb xocolata desfeta
  • Pastís de nata i crema cremada amb toffee
  • Mató amb mel i nous
  • Maduixes amb moscatell i sorbet de llimona
  • Coulant de xocolata casolà amb sorbet de gerds( suplement 5 € )

Preu del menú:

Inclou: Vi de la casa, aigua o casera
Cafè no inclòs

16 € IVA inclòs