Menú diari

Dilluns, dimecres, dijous i divendres al migdia

Primers

  • Amanida de fruita d' estiu i mozzarella fresca amb vinagreta de fruita vermella
  • Amanida d' arròs amb pinya i llagostins, panses i daus de pa torrat amb salsa cocktail
  • Esqueixada de bacallà amb llenties, ou dur, pebrot verd i salsa romesco
  • Pasta a la crema de formatge blau i nous amb parmesà ratllat
  • Pizza casolana d' albergínia rostida, poma cuita i crema de ceba caramelitzada amb pipes
  • Foie mi-cuit casolà amb torradetes i melmelades ( suplement 6 € )

Segons

  • Costella de porc cuita lentament al forn a la mel, patates a les herbes i maionesa picant
  • Llobarro amb vinagreta mediterrània ( salsa de tomàquet fresc, anxoves, oliva negra i alfàbrega )
  • Vedella guisada a l' estil tradicional amb parmentier de col-i-flor
  • Bacallà al forn amb salsa de tomàquet casolana, ametlla i all torrat
  • Brasa: butifarra blanca, butifarra negra, xistorra, llom de porc o cansalada
  • Entrecot de vedella ecològica del Salt del Colom a la graella amb salsa al pebre verd o roquefort ( supl. 11,00€ )

Postres

  • Gotet de mousse de maduixes i llimona
  • Pastís de torró i xocolata amb salsa caramel
  • Iogurt de llimona i llet condensada amb galeta de cítrics
  • Crema refrescant de meló amb sorbet de mango
  • Coulant de xocolata casolà amb sorbet de gerds( suplement 5 € )

Preu del menú:

Inclou: Vi de la casa, aigua o casera
Cafè no inclòs

16 € IVA inclòs