Menú diari

Dilluns, dimecres, dijous i divendres al migdia

Primers

  • Amanida de fruita d' estiu i mozzarella fresca amb vinagreta de fruita vermella
  • Amanida d' arròs amb pinya i llagostins, panses i daus de pa torrat amb salsa cocktail
  • Esqueixada de bacallà amb llegums, ou dur, pebrot verd i salsa romesco
  • Pasta a la crema de formatge blau i nous amb parmesà ratllat
  • Pizza casolana de verduretes fresques, poma cuita i crema de ceba caramelitzada amb pipes salades
  • Foie mi-cuit casolà amb torradetes i melmelades ( suplement 6 € )

Segons

  • Costella de porc cuita lentament a la mel amb maionesa picant
  • Llomets d' orada al forn amb vinagreta mediterrània
  • Vedella guisada a l' estil tradicional amb puré de patata
  • Bacallà al forn amb salsa de tomàquet casolana, ametlla i all torrat
  • Brasa: butifarra blanca, butifarra negra, xistorra, llom de porc o cansalada
  • Entrecot de vedella ecològica del Salt del Colom a la graella amb salsa al pebre verd o roquefort ( supl. 11,00€ )
  • Xai ecològic de Cal Pauet a la graella ( supl. 7,50€ )
  • Presa de porc ecològic de DPagès a la graella amb salsa al pebre verd o roquefort ( supl. 7,50€ )

Postres

  • Pastís de nata i crema cremada amb salsa de xocolata desfeta
  • Crema refrescant de meló amb sorbet de mango
  • Mousse de maduixes i fruita del bosc
  • Iogurt de llimona i llet condensada amb galeta de cítrics
  • Coulant de xocolata casolà amb sorbet de gerds( suplement 5 € )

Preu del menú:

Inclou: Vi de la casa, aigua o casera
Cafè no inclòs

17 € IVA inclòs