Menú diari
Dilluns, dijous i divendres al migdia
Suggeriments fora del menú
- Formatge provolone al forn amb herbes provençals i torradetes de cereals 10,80€
- Croquetes de pernil ibèric (6 u.) 8,50 €
- Croquetes ceps i foie (7u.) 9,00 €
- Croquetes de gambes (6 u.) 9,00 €
- Croquetes de tinta de calamar (6 u.) 8,00 €
- Calamars a l'andalusa 8,00 €
- Llagostins en tempura amb romesco 9,80€
- Gambes a la planxa amb all i julivert 14,00 €
- Gambes a la crema d'ametlla i flambejat en cognac 14,50 €
- Pernil ibèric amb pa del forn de l' Aiguadora amb tomàquet 19,50 €
- Entrecot de vedella ecològica d' "El Salt del Colom" amb salsa de pebre verd o gorgonzola 27,00€
- Xai ecològic de "Cal Pauet" ( costella i mitjana) 17,00€
Primers
- Amanida de maduixes, meló i pinya amb vinagreta de fruita vermella
- Amanida de formatge fresc, codonyat i nous amb vinagreta de mel
- Crema de pèsols amb dauets de cansalada
- Macarrons a la crema de formatges i parmesà ratllat
- Paella d' arròs a la marinera
- Tempura de verdures amb soja
Segons
- Conill cuit lentament al forn amb moniato rostit i allioli de codony
- Guisat de pollastre a l' ametlla amb prunes i orellanes
- Salmó al forn amb favetes a la marinera
- Orella i morro de porc guisat amb cigrons
- (Podeu escollir un primer plat com a segon)
Postres
- Pastís de nata i crema cremada amb salsa de xocolata desfeta
- Tiramisú en tassa
- Mató amb mel i nous
- Gelats: de llimona o nata
- Fruita de temporada
Preu del menú:
Inclou: Pa i aigua
Cafè no inclòs
18 € IVA inclòs