Saltar al contenido
Carta de Vins
Menú Diari
Menú Infantil
Menú Cap de Setmana
Tapes
Postres
Esmorzars
Menú de navegación
Menú de navegación
Carta de Vins
Menú Diari
Menú Infantil
Menú Cap de Setmana
Tapes
Postres
Esmorzars
MENÚ DE CAP DE SETMANA
Dissabtes, diumenges i festius
Primers
Amanida de pinya amb pernil, formatge de cabra, mango cruixent i vinagreta de mango
Amanida de bacallà esqueixat amb taronja i seitons, oliva negra i vinagreta de taronja i mel
Crema de pèsols amb saltejat de nous i pipes
Focaccia d' escalivada, ceba confitada i brie desfet al forn
Pasta farcida de ceps a la crema de marisc
Segons
Costelló de porc Ral desossat al forn amb fruits secs torrats
Tronc de bacallà amb crema de mongetes, mel i sobrassada
Guisat tradicional de vedella amb rovellons
Orada a la planxa amb samfaina i gambes
Brasa: Butifarra blanca, butifarra negra, xistorres, guatlles o llom de porc
Entrecot de vedella ecològic del " Salt del Colom"al pebre verd ( suplement 11€ )
Xai ecològic de " Cal Pauet" a la brasa ( suplement 7 € )
Postres
Gotet de pa de pessic de Ratafia, crema de maduixes i gelat de vainilla
Pastís tradicional de nata, trufa i crema cremada amb xocolata desfeta
Les postres de Gintònic amb sorbet de llimona
Mató artesà de "Les Roques" amb salsa de fruits del bosc
Coulant de xocolata amb sorbet de gerds
Preu del menú del cap de setmana
Inclou: aigua o refresc
(Vins i cafè no inclòs)
27,00 € IVA inclòs
Segueix-nos
Facebook-f
Instagram