MENÚ DE CAP DE SETMANA
Dissabtes, diumenges i festius
Primers
- Amanida de litxis i pinya, formatge de cabra, fruits secs torrats i vinagreta de mango
- Amanida de bacallà esqueixat, poma verda, anxoves, oliva negra i vinagreta de taronja i mel
- Pèsols negres de muntanya estofats amb orella i morro de porc
- Crema de carbassa, pastanaga i curri amb cors de carxofa fregida
- Lasanya de verduretes i beixamel de ceps amb formatge Urgèlia gratinat
Segons
- Suprema de salmó al forn amb samfaina i gambes
- Tronc de bacallà amb crema de mongeta, mel i sobrassada
- Secret de porc Ral a la graella amb calçots arrebossats i salsa teriyaki
- Vedella guisada a l' estil tradicional amb cremós de patata i col-i-flor
- Brasa: Butifarra blanca, butifarra negra, xistorres, guatlles, llom de porc o cansalada
- Entrecot de vedella ecològica d' "El Salt del Colom" amb salsa roquefort o al pebre verd ( suplement 11 € )
- Xai ecològic de " Cal Pauet" a la graella ( suplement 9 € )
Postres
- Coca de nous amb Ratafia, gelat de vainilla i nous caramelitzades
- Gelat de dulce de leche amb galeta crocant de cacau
- Les postres de Gintònic
- Mató de " Les Roques" amb salsa de fruita vermella i fruits secs
- Coulant de xocolata amb gelat de maduixa
Preu del menú del cap de setmana
Inclou: aigua o refresc
(Vins i cafè no inclòs)
27,00 € IVA inclòs