MENÚ DE CAP DE SETMANA

Dissabtes, diumenges i festius

Primers

  • Amanida de litxis i pinya, formatge de cabra, fruits secs torrats i vinagreta de mango
  • Amanida de bacallà esqueixat, poma verda, anxoves, oliva negra i vinagreta de taronja i mel
  • Pèsols negres de muntanya estofats amb orella i morro de porc
  • Crema de carbassa, pastanaga i curri amb cors de carxofa fregida
  • Lasanya de verduretes i beixamel de ceps amb formatge Urgèlia gratinat

Segons

  • Suprema de salmó al forn amb samfaina i gambes
  • Tronc de bacallà amb crema de mongeta, mel i sobrassada
  • Secret de porc Ral a la graella amb calçots arrebossats i salsa teriyaki
  • Vedella guisada a l' estil tradicional amb cremós de patata i col-i-flor
  • Brasa: Butifarra blanca, butifarra negra, xistorres, guatlles, llom de porc o cansalada
  • Entrecot de vedella ecològica d' "El Salt del Colom" amb salsa roquefort o al pebre verd ( suplement 11 € )
  • Xai ecològic de " Cal Pauet" a la graella ( suplement 9 € )

Postres

  • Coca de nous amb Ratafia, gelat de vainilla i nous caramelitzades
  • Gelat de dulce de leche amb galeta crocant de cacau
  • Les postres de Gintònic
  • Mató de " Les Roques" amb salsa de fruita vermella i fruits secs
  • Coulant de xocolata amb gelat de maduixa

Preu del menú del cap de setmana

Inclou: aigua o refresc
(Vins i cafè no inclòs)

27,00 € IVA inclòs