MENÚ DE CAP DE SETMANA

Dissabtes, diumenges i festius

Primers

  • Laminat de meló, pinya i pernil amb síndria i vinagreta de fruits vermells
  • Amanida de bacallà esqueixat, taronja, seitons, oliva negra d' Aragó i vinagreta de taronja i mel
  • Pèsols negres de muntanya estofats a la marinera amb llagostins
  • Focaccia d' albergínia escalivada, crema de ceba caramelitzada i formatge Urgèlia al forn
  • Canelons casolans de rostit de carn amb beixamel de ceps
  • Foie mi-cuit fet a casa amb torradetes i melmelades (suplement 6€)

Segons

  • Salmó al forn amb salsa de pera i saltat de verduretes
  • Rotllo d' ànec amb peres i salsa agredolça
  • Mar i muntanya de pop i cansalada de porc Ral amb maionesa picant ( supl. 8 € )
  • Tronc de bacallà amb crema de mongeta del ganxet, mel i sobrassada
  • Brasa: Butifarra blanca, butifarra negra, guatlles, llom de porc, xistorres o cansalada
  • Entrecot de vedella ecològica d' El Salt del Colom al roquefort o al pebre (suplement 11,00€)
  • Presa de porc ecològic de DPagès al roquefort o al pebre (suplement 7,50€)

Postres

  • Pastís Sara, amb mantega pastissera i ametlla
  • Cheesecake de praliné d' avellana amb maduixes i salsa de xocolata al Baileys
  • Les postres de Gintònic
  • Mató artesà de Les Roques amb salsa de fruita vermella i fruits secs
  • Coulant de xocolata amb sorbet de gerds

Preu del menú del Cap de Setmana

Inclou: Aigua o refresc
(Vins i cafè no inclòs)

25,00 € IVA inclòs