MENÚ DE CAP DE SETMANA

Dissabtes, diumenges i festius

Primers

  • Amanida de figues, codonyat, formatge de cabra caramelitzat i vinagreta de mel
  • Amanida de fruites naturals amb saltejat de fruits secs i vinagreta de fruita vermella
  • Canelons de carn casolans amb beixamel de ceps
  • Fideus a la cassola amb conill a l' allet
  • Focaccia de cansalada, albergínia i carbassa al forn
  • Foie mi-cuit fet a casa amb torradetes i melmelades (suplement 10€)

Segons

  • Costelló de porc Ral desossat al forn amb fruits secs al moscatell
  • Salmó al forn amb cremós de samfaina i gambes
  • Tronc de bacallà amb crema de mongeta del ganxet, mel i sobrassada
  • Guisat de vedella a l' estil tradicional amb parmentier de patata
  • Brasa: Butifarra blanca ecològica d' "El Soler de Preixana" , butifarra negra, xistorres, guatlles, llom de porc o cansalada
  • Xai ecològic de Cal Pauet a la graella (suplement 9,50€)

Postres

  • Pastís Sacher amb doble xocolata
  • Pastís de nous, canyella i crema de formatge fresc
  • Gelat de vainilla amb salsa de Baileys i ametlles garrapinyades
  • Mató de "Les Roques" amb salsa de fruits del bosc i fruits secs
  • Coulant de xocolata amb sorbet de gerds

Preu del menú del cap de setmana

Inclou: aigua o refresc
(Vins i cafè no inclòs)

26,00 € IVA inclòs