Saltar al contenido
Carta de vins
Carta de temporada
Menú diari
Menú cap de setmana
Menú infantil
Carta de postres
Carta d’esmorzars
Menú de navegación
Menú de navegación
Carta de vins
Carta de temporada
Menú diari
Menú cap de setmana
Menú infantil
Carta de postres
Carta d’esmorzars
Menú de cap de setmana
Dissabtes, diumenges i festius
Primers
Amanida de tardor amb mandarina, raïm i magrana amb formatge de cabra caramelitzat i vinagreta de maduixes
Pèsols negres de muntanya estofats amb popets a la marinera
Caneló de foie i ànec, beixamel de ceps, Gruyère i oli d' avellana torrada
Segons
Costelló de porc Ral desossat al forn amb fruits secs torrats
Salmó arrebossat amb sèsam i verdures saltejades amb soja
Melós de vedella al vi negre amb poma cuita i parmentier de patata
Postres
Les postres de Gintònic amb sorbet de maracujà
Pastís de torró i xocolata amb xocolata desfeta
Mousse de mató amb salsa de fruita vermella
Preu del menú del cap de setmana
Inclou: Pa i aigua
(Vins i cafè no inclòs)
28,00 € IVA inclòs
Segueix-nos
Facebook-f
Instagram