Pop a la gallega
23,00 €
Pop a la graella
24,00 €
Croquetes de ceps i foie (7u.)
9,00 €
Croquetes de gambes (6u.)
Croquetes de pernil (6u.)
7,00 €
Croquetes de tinta de calamar (6u.)
8,00 €
Motxis (embolcall de pasta d’ arròs) de foie mi-cuit amb melmelada de figues (4 u.)
11,00 €
Formatge Provolone al forn amb herbes provençals
10,80 €
Foie mi-cuit amb compota de poma i ametlla crocant
Calamars a l’andalusa
Calamars a la romana
Gambes a la planxa amb all i julivert
14,00 €
Gambes a la crema d’ametlla i flambejat de cognac
14,50 €
Patates braves
6,00 €
Patates amb maionesa d’all
Patates a les herbes amb maionesa picant
Llagostins en tempura amb romesco
9,80 €
Cloïsses amb salsa d’ametlla i vi blanc
10,00 €
Tempura de verdures amb salsa teriyaki
Musclos al vapor
Pèsols negres del Berguedà amb popets
Orella i morro de porc
Callos de vedella
Cap i pota de vedella amb verduretes
Argentines (de carn)
4,50 € ut.
Pernil dolç i formatge
3,50 € ut.
De bacallà esqueixat i romesco
5,00 €
De caramels de tòfona i bolets, formatge Gruyère i olivada negra
De fruita de temporada amb vinagreta de fruits del bosc
D’embotits del Berguedà amb pa del Forn de l’Aiguadora
15,00 €
D ‘embotits ibèrics amb pa del Forn de l’Aiguadora
18,50 €
De formatges amb pa de coca i melmelades
16,60 €
De pernil ibèric amb pa del Forn de l’Aiguadora
19,50 €
Santa Llúcia: ceba caramelitzada i formatge de cabra
Clàssica: tomàquet, tonyina, mozzarella i pepperoni
Entrecot de vedella eco d’El Salt del Colom de 470 gr (amb salsa al pebre verd o Gorgonzola)
25,00 €
Xai eco de Cal Pauet
17,00 €
Melós de vedella al vi negre
Secret de porc ibèric (amb salsa al pebre verd o Gorgonzola)
Costelló de porc Ral desossat al forn amb fruits secs i Porto
Tronc de bacallà al forn amb crema de mongeta, mel i sobrassada
13,00 €
Entrecot de vedella ecològica d’El Salt del Colom de 450 gr (amb salsa al pebre verd o Gorgonzola)
21,00 €