Saltar al contenido

Carta de temporada

Pop a la gallega

23,00 €

Pop a la graella

24,00 €

Croquetes de ceps i foie (7u.)

9,00 €

Croquetes de gambes (6u.)

9,00 €

Croquetes de pernil (6u.)

7,00 €

Croquetes de tinta de calamar (6u.)

8,00 €

Motxis (embolcall de pasta d’ arròs) de foie mi-cuit amb melmelada de figues (4 u.)

11,00 €

Formatge Provolone al forn amb herbes provençals

10,80 €

Foie mi-cuit amb compota de poma i ametlla crocant

11,00 €

Calamars a l’andalusa

8,00 €

Calamars a la romana

8,00 €

Gambes a la planxa amb all i julivert

14,00 €

Gambes a la crema d’ametlla i flambejat de cognac

14,50 €

Patates braves

5,00 €

Patates amb maionesa d’all

5,00 €

Patates a les herbes amb maionesa picant

5,00 €

Llagostins en tempura amb romesco

9,80 €

Cloïsses amb salsa d’ametlla i vi blanc

10,00 €

Tempura de verdures amb salsa teriyaki

8,00 €

Musclos al vapor

8,00 €

Els nostres guisats

Pèsols negres del Berguedà amb popets

9,00 €

Orella i morro de porc

7,00 €

Callos de vedella

7,00 €

Cap i pota de vedella amb verduretes

7,00 €

Empanades

Argentines (de carn)

4,50 € ut.

Pernil dolç i formatge

3,50 € ut.

Mini Amanides

De bacallà esqueixat i romesco

5,00 €

De caramels de tòfona i bolets, formatge Gruyère i olivada negra

7,00 €

De fruita de temporada amb vinagreta de fruits del bosc

5,00 €

Taules

D’embotits del Berguedà amb pa del Forn de l’Aiguadora

15,00 €

D ‘embotits ibèrics amb pa del Forn de l’Aiguadora

18,50 €

De formatges amb pa de coca i melmelades

16,60 €

De pernil ibèric amb pa del Forn de l’Aiguadora

19,50 €

* suplement de pa de llesca del Forn de l'Aiguadora 2,60€
*suplement de pa de coca 2,60€

Focaccies

Santa Llúcia: ceba caramelitzada i formatge de cabra

6,00 €

Clàssica: tomàquet, tonyina, mozzarella i pepperoni

6,00 €

Carn i peix

Entrecot de vedella eco d’El Salt del Colom de 470 gr (amb salsa al pebre verd o Gorgonzola)

25,00 €

Xai eco de Cal Pauet

17,00 €

Secret de porc ibèric (amb salsa al pebre verd o Gorgonzola)

17,00 €

Costelló de porc Ral desossat al forn amb fruits secs i Porto

14,00 €

Tronc de bacallà al forn amb crema de mongeta, mel i sobrassada

13,00 €

Entrecot de vedella ecològica d’El Salt del Colom de 450 gr (amb salsa al pebre verd o Gorgonzola)

21,00 €