Pop a la gallega
23,00 €
Pop a la graella
24,00 €
Croquetes de ceps amb salsa gorgonzola
7,00 €
Croquetes de pernil
5,00 €
Foie mi-cuit amb compota de poma, torradetes i crocant d’ametlla
11,00 €
Formatge Provolone al forn amb herbes provençals
9,80 €
Calamars a la romana
8,00 €
Calamars a l’andalusa
Gambes a la planxa amb all i julivert
14,00 €
Gambes a la crema d’ametlla i flambejat de cognac
14,50 €
Patates braves
Patates amb maionesa d’all
Patates a les herbes amb maionesa picant
Llagostins en tempura amb romesco
9,00 €
Tempura de verdures amb salsa teriyaki
6,60 €
Cloïsses amb salsa d’ametlla i vi blanc
10,00 €
Musclos al vapor
Popets amb pèsols negres del Berguedà
Orella i morro de porc
Callos de vedella
Clàssica: tomàquet, tonyina, mozzarella i pepperoni
6,00 €
Santa Llúcia: ceba caramelitzada i formatge de cabra
Argentines (de carn)
3,00 € ut.
Pernil dolç i formatge
De bacallà esqueixat i romesco
3,50 €
De fruita de temporada amb vinagreta de fruits del bosc
Taula d’embotits ibèrics amb pa del Forn de l’Aiguadora
16,60 €
Taula amb una selecció de formatges amb pa de coca i melmelades
14,60 €
Taula d’embotits del Berguedà amb pa del Forn de l’Aiguadora
Taula de pernil ibèric amb pa del Forn de l’Aiguadora
19,50 €
Entrecot de vedella ecològica d’El Salt del Colom de 450 gr (amb salsa al pebre verd o Gorgonzola)
21,00 €