Menú diari
Dilluns, dijous i divendres al migdia
Suggeriments fora del menú
- Croquetes de pernil ibèric (6 u.) 8,50 €
- Croquetes ceps i foie (7u.) 9,00 €
- Croquetes de gambes (6 u.) 9,00 €
- Croquetes de tinta de calamar (6 u.) 8,00 €
- Gambes a la planxa amb all i julivert 14,00 €
- Gambes a la crema d'ametlla i flambejat en cognac 14,50 €
- Pernil ibèric amb pa del forn de l' Aiguadora amb tomàquet 19,50 €
- Xai ecològic de Cal Pauet a la planxa 18 €
- Entrecot de vedella ecològica d' El Salt del Colom amb salsa roquefort 29 €
Primers
- Amanida de fruita natural variada amb vinagreta de fruita vermella
- Amanida de codonyat, mató i fruits secs torrats
- Arròs melós de costella, pollastre i conill
- Rigatoni amb saltejat d' espinacs, panses i llagostins
- Crema de carbassa amb frstucs saltats
Segons
- Suprema de salmó a la planxa amb salsa de mandarina i verdures saltades
- Callos de vedella guisats amb xistorretes
- Costella de porc amb soja lacada
- Bacallà al forn amb salsa de tomàquet casolana, all torrat i ametlla
- (podeu escollir un primer plat com a segon)
Postres
- Mousse de maduixes amb crema de maracujà i albercoc
- Crema de iogurt de llimona amb galeta
- Pastís de nata i crema cremada amb crocant d' ametlla
- Mousse de torró
- Fruita a escollir: poma, raïm o taronja
Preu del menú:
Inclou: Pa, aigua, 1 copa de vi o 1 cervesa o 1 refresc
Cafè no inclòs ( NO canviem postres pel cafè)
20 € IVA inclòs